Baykuş polise karşı gelince neredeyse tutuklanıyordu

Amerika’da yol ortasındaki bir baykuş kendisini yolun üzerinden çıkmasını isteyen polis memurunu isteğini yerine getirmeyince neredeyse tutuklanacaktı. Thames Valley polis teşkilatında görevli memur Justin Barton, devriye sırasında yolda duran baykuşu görünce kenara almak istedi. Ama asi baykuş bunu reddetti.

asi baykus polise karsi gelince neredeyse tutuklaniyordu

BAYKUŞ YOLUN ORTASINDA ÖYLECE DURUYORDU

Mesai saatinde asayiş kontrolünde olan polis hızla otoyolda ilerlerken yolun tam ortasında öylece duran biz hayvan görünce aniden fren yaptı. Arabasında inen polis memuru ezmek üzere olduğu canlının ne olduğuna bakmak için yanına gittiğinde bir baykuş olduğunu gördü.

BAYKUŞ POLİSİ DİNLEMEDİ

Polis karşısında gözlerini fal taşı gibi arabanın farlarına bakan baykuşu görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Baykuşa bir arabanın çarpmaması için onu yolun kenarına itmeye çalıştı. Elindeki fenerle baykuşu yol kenarına yönlendirmeye çalışan memur baykuşun direnişiyle karşılaştı. Yerinden kımıldamayı reddeden asi kuş polisi uzun süre uğraştırdı.

asi-baykus-polise-karsi-gelince-neredeyse-tutuklaniyordu-haberi-oku

POLİS BAYKUŞU YOL KENARINA KOYDU

Ufak müdahalelerle baykuşun yoldan çekilmeyeceğini anlayan polis, başka yöntemler denedi. Trafiğin akışını tehlikeye atmamak için arabadan aldığı bir bez parçasıyla baykuşu gövdesinden tutarak yolun kenarına taşıdı. Baykuşun zarar görüp korkmamasına dikkat eden polis memuru onu kenardaki bir ağacın dalına bırakarak aracına geri döndü.

 

Yorumunuzu yazın