Base jumping yapan sporcu havada ağaca çarparak öldü

Base-jumping-yapan-sporcu-havada-ağaca-çarparak-öldü-videosu
Fransa’da bir ekstrem sporcusu Base jumping yaparken ağaca çarparak öldü. Alexander Polli adında 31 yaşındaki talihsiz sporcu yaptığı son atlayışında büyük bir kaza geçirerek hayatını kaybetti. Genç sporcu arkadaşlarıyla 1500 metre yükseklikte Base jumping atlayışı yaptı. Polli atladıktan kısa süre sonra önüne çıkan bir ağaca çarparak kafasından ağır şekilde yaralandı. Olay yerine gelen arkadaşları acil helikopter ambulans çağırdı fakat talihsiz sporcu hastaneye kaldırılmadan hayatını kaybetti.

Base-jumping-yapan-sporcu-havada-ağaca-çarparak-öldü

KAFA ÜSTÜ AĞACA ÇARPIP ÖLDÜ

  • Fransa’da Alp Dağları’nın Brevent-Chamonix bölgesindeki atlayışı sırasında takım arkadaşlarının gözleri önünde hayatını kaybetti.
  • Base Jumping yapan talihsiz sporcu havada uçarken önüne çıkan ağaca çarparak kafasından ağır yaralandı. Kısa süre sonra da olay yerinde hayatını kaybetti.

Base-jumping-yapan-sporcu-havada-ağaca-çarparak-öldü-video

  • Alexander Polli daha önce helikopterden Batman Mağaraları’na bir atlayış gerçekleştirmişti. Bu atlayışı çok başarılı geçmişti. Ekstrem sporu meraklıları günlerce bu atlayışı konuşmuştu.

Ekstrem sporların böyle riskli tarafları da bulunuyor. Bu haberden sonra aileler bu tarz sporları yapmaları konusunda çok endişeli olacak gibi.

 

Yorumunuzu yazın