Baba çocuğunun üzerine düşünce öldürdü

baba-cocugunun-uzerine-dusunce-oldurdu
Süpermarkette dolaşan baba ve oğul, babanın bir anlık dikkatsizliği yüzünden iki yaşındaki oğlunun trajik bir şekilde ölmesine sebep oldu. Her iki elinden tuttuğu küçük oğlunu arkasında yürüten baba dengesini kaybedip üzerine düşünce ezilen oğlunun ölmesine neden oldu. Çin’de gerçekleşen talihsiz olay marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Markette alışveriş yapan baba oğul reyonları dolaşıyordu. İki yaşındaki oğluyla el ele tutuşan baba koridorda oynayarak ilerliyordu. Küçük çocuk babasının arkasında ellerini tutmuş vaziyette ilerlerken bir yandan da babasını geriye, kendine doğru çekiyordu. Oğlu tarafından geriye doğru çekilen baba bir an dengesini kaybetti. Arkaya doğru çekilen baba kontrolünü kaybederek arkaya doğru yani oğlunun bulunduğu tarafa düştü. İki yaşındaki oğlunun üzerine sırt üstü düşen şanssız baba onu ezmekten kurtulamadı.

Dengesini kaybeden baba oğlunun üzerine düştü

Hemen yanlarındaki market çalışanı olanları görüp oğlunun üzerine düşen adamın elinden tutarak onu ayağa kaldırdı. Olduğu gibi arkasındaki çocuğunun üzerine düşen baba panikle görevlinin elinden tutarak ayağa kalktı. Babasının altında ezilen çocuk yerde öylece baygın şekilde yatıyordu.

baba-cocugunun-uzerine-dusunce-oldurdu-videosu

Hastaneye kaldırılan çocuk hayatını kaybetti

Oğlunun o halini gören  görevli  onu hemen yerden kaldırıp kucaklayarak babasına verdi ve yardım istemek için oradan koşarak ayrıldı. Hastaneye kaldırılan iki yaşındaki çocuğa acil müdahalede bulunuldu. Yapılan incelemeden talihsiz çocuğun boynunun ezilmesi sonucunda hayatını kaybettiği açıklandı. Aile bu hatalarının bedelini oğullarını kaybederek aldıkları için üzgün olduklarını belirtti. Baba olaydan sonrasında girdiği bunalım yüzünden psikolojik destek almaya başladı.

baba-cocugunun-uzerine-dusunce-oldurdu-izle

Yorumunuzu yazın