Aslan bebeğe canlı yayında saldırdı, annesi gülerek izledi

Aslan-bebeğe-canlı-yayında-saldırdı,-annesi-gülerek-izledi-video-haber

İtalyan televizyonunda gerçekleşen aslan saldırısı bu kadar da olmaz cinsten. Stüdyoda aslan küçük bebeğe saldırıp parçalamak üzereyken, anne bu anları gülerek izleyince ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Aslan, minik kızı neredeyse yutacakken anennin bu soğukkanlı tavırları bir hayli düşündürücüydü.

Canlı yayınlanan programa gelen anne ve bebeği stüdyodaki aslanla yanyana duruyordu.

Aslan-bebeğe-canlı-yayında-saldırdı,-annesi-gülerek-izledi

Programın sunucusuyla yapılan sohbet sırasında küçük bebek annesinin kucağında duruyordu. Aslan bakıcısının dizlerinin önüne uzanmış halde etrafa bakınıyordu.

ASLAN ANİDEN BEBEĞE SALDIRDI

Arada bir anne kucağındaki bebeği inceleyen aslan bir hamle yapacak gibi duruyordu. Programdaki Anne ve diğer kadın konuşmasına devam ederken tasması bakıcısının elinde bulunan aslan bebeğin hareketlerini iyice yakından takip etmeye başladı.

Aslan-bebeğe-canlı-yayında-saldırdı,-annesi-gülerek-izledi-videosu

Bir süre sonra insanlar sohbeti dinlemekteyken vahşi bir avcı gibi saldıran aslan bebeği bacağından kaptı. Anne kucağındaki küçük bebeği bacaklarından pençeleyen bebek kendine çekerek bacağından ısırmaya çalıştı.

ANNE BEBEĞİNİ YEMEK İSTEYEN ASLANI GÜLEREK İZLEDİ

Bu aldırı karşısında yerlerinden dahi kalkmayan anne ve programdaki diğer konuklar izleyenleri şok etti.

Aslan-bebeğe-canlı-yayında-saldırdı,-annesi-gülerek-izledi-video-izle

Bebeğin paçasından ısıran aslan bebeğin hüngür hüngür ağlamasına sebep oldu. Bakıcının ve diğer kadının müdahalesiyle aslanın ağzından bebek kurtarılabildi.

Aslan-bebeğe-canlı-yayında-saldırdı,-annesi-gülerek-izledi-video

Aslanın bu ölümcül saldırısı karşısında annenin gülmesi izleyenleri bir hayli şaşırttı. Aslan  ve bebek aynı stüdyoda kalarak programa bir süre daha devam edildi.

Aslan-bebeğe-canlı-yayında-saldırdı,-annesi-gülerek-izledi-izleGörüntülerin sosyal medyada yayınlanmasından sonra anneye çok sayıda eleştiri geldi.

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Aslan-bebeğe-canlı-yayında-saldırdı,-annesi-gülerek-izledi-video-izleyin

Yorumunuzu yazın