Arabaya sıkışan kedi böyle kurtarıldı

arabaya-sikisan-kedi-boyle-kurtarildi-videosu-izleÇiftliğinde beslediği yavru kedi arabanın içine sıkıştığını gören sürücü onu çıkarmak için bir hayli uğraştı. Otomobilin motor bölümünden gelen sesleri duyan vatandaşlar arabada yavru bir kedi olduğunu görüp araç sahibine haber verince kurtarma operasyonu başlamış oldu. Konya’nın Ereğli ilçesinde bir otomobilin motor bölümüne sıkışan yavru kedi, çevredekiler ve sürücünün müdahalesiyle kurtarıldı. Ereğli kent merkezi İstasyon Caddesi’nde park halinde olan 33 RT 075 plakalı otomobilden, miyavlama sesi duyan çevredekiler, otomobile dikkatli baktıklarında motor bölümünde radyatör ve panjur arasında yavru bir kedinin sıkıştığını fark etti.

Arabanın ızgaraları sökülüp kedi kurtarıldı

arabaya-sikisan-kedi-boyle-kurtarildi-izle

Yavru kedi de panjurlar arasından patilerini çıkartarak, sıkıştığı yerden kurtulmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Çevredekiler sürücü Remzi Topçu’ya ulaştı. Ardından otomobilin kaputu açılıp, panjur bölümü sökülerek yavru kedi sıkıştığı yerden kurtarıldı.
Kediyi yolda görüp, beslemek için çiftliğine bıraktığını belirten sürücü Remzi Topçu, “Kediyi yolda buldum. Yavru olunca da beslemek için çiftliğime bıraktım. Sonra alışveriş için kent merkezine geldim. O da benimle birlikte gelmiş. Ama hiç fark etmedim.”dedi.
Topçu, yavru kediyi otomobilin içine koyup, çiftliğine döndü.

Yorumunuzu yazın