300 yıllık ölü Santa Inocencia gözlerini açtı iddiası

olu-gozlerini-acti-oteki-dunyadan-gelen-oluler-olulerden-mesaj-geldi-video

Meksika’daki Guadalajara Katedrali’nde bulunan ve 300 yıl önce ölmüş çocuk azize Inocencia’nın gözlerini açtığı iddia edildi. Üstelik korunaklı bir tabutta tutulan cesedin gözlerini açtığına dar bir video yayınlandı. Ölü birine bakmak bile korkunç bir şeyken ölünün aniden gözlerini size dikmesini düşünmek bile tüylerini diken diken ediyor insanın. Korunduğu katedraldeki bölmesinde bir ziyaret sırasında çekilen görüntülerde 300 yıllık bir mumyanın gözlerini açtığını gösteren video sosyal medyanın tartışma konusu oldu.

  • Videoyu izleyenleri ikiye bölen iddiaya birçok kişi gülüp geçerken bazı kullanıcılar da olayın gerçek olduğunu belirtti.
olu-gozlerini-acti-oteki-dunyadan-gelen
300 yıllık ölü Santa Inocencia gözlerini açtı mı?
  • Bazı kişiler bu tarz doğa üstü olayların zaman zaman gerçekleşebileceğini iddia ettiler. Keza çocuk azizenin sadece özel kişilere gözüktüğü, herkesin bu mucizevi olayı göremeyeceği iddia edildi.
olu-gozlerini-acti-oteki-dunyadan-gelen-oluler-olulerden-mesaj-geldi
Santa Inocencia (Çocuk azize)

Bunu da okumak isteyebilirsiniz

Hz. İsa heykeli kilisede gözlerini açtı

Meksika'nın Zaragoza  eyaletindeki bir kilisede, Hz. İsa heykelinin gözlerini açtığı video sosyal medyada bomba  gibi düştü. Hz. İsa'nın gözlerini açtığı anlar gözüküyor olsa da bazı kişiler bu görüntünün tamamen...
  • Biz ne kadar bu tarz olayların gerçekliğine mesafeli dursak da videoyu izleyip olayın gerçek olup olmadığına karar verme görevini sizlere bırakıyoruz.
olu-gozlerini-acti-oteki-dunyadan-gelen-oluler-olulerden-mesaj
Guadalajara Katedrali ve Santa Inocencia

Guadalajara Katedrali ve Santa Inocencia:

Çocuk azizenin başına ne geldiği konusunda pek çok hikaye mevcut fakat bunlardan en popüler olanı Santa Inocencia’nın babası tarafından öldürülmüş olduğu şeklinde.

olu-gozlerini-acti-oteki-dunyadan-gelen-oluler

Katolik olan çocuk azizenin bedeni 300 yıldan uzun bir süredir balmumu içinde korunuyor.

[socialpoll id=”2389851″]

Yorumunuzu yazın