Çektikleri selfie ile son anlarını belgeleyen 10 talihsiz insan

Artık dedelerin ve ninelerin bile neredeyse her gün yaptığı bir aktivite olan selfie çekmenin ucunda ölüm olacağını kim düşünebilir? Bu galeriye konu olmuş kişilerin düşünemediği kesin.
Aşağıdaki talihsiz insanlar selfie çekerken neden mantık çerçevesi içinde kalmamız gerektiğini net şekilde açıklıyor.

 1.  Xenia Ignatyeva

Arkadaşlarını etkilemek için zeminden 8,5 metre yükseklikteki bir köprüde böyle bir foto çektirdi. Henüz 17 yaşında olan Rus genç kız dengesini kaybederek aşağıda bulunan elektrik kablolarının üzerine düştü ve elektrik çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.

 2.  Meksikalı pop yıldızı Jenni Rivera

2012’nin Aralık ayında özel bir jetle havalanmadan hemen önce bu selfie’yi çekti. Ne yazık ki uçak havalandıktan sonra yere çakıldı ve kazadan kurtulan olmadı.

 3.  Courtney Sanford

26 Nisan 2014’te otomobiliyle Pharrel Williams’ın şarkısı ‘Happy’ eşliğinde Kuzey Carolina’da seyahat ederken bu selfie’yi çekti ve internette arkadaşlarıyla paylaştı. Ne yazık ki saniyeler sonra otomobili bir kamyonla çarpıştı ve genç kadın kazadan canlı çıkamadı.

 4.  Porto Rikolu ünlü müzisyen Jadiel

Bu selfie Porto Rikolu ünlü müzisyen Jadiel tarafından 2014’ün Mayıs ayında çekilerek Instagram’a yüklendi ve Jadiel birkaç dakika sonra bir motosiklet kazası geçirerek yaşama veda etti.

 5.  Gary Slok

Gary Slok ve annesi içinde oldukları uçağın Amsterdam’dan kalkışından dakikalar önce bu selfie’yi çekti. Uçak ne yazık ki 2014’ün Temmuz ayında Ukrayna üzerinde vurularak düşürülen Malezya Havayolları’na ait MH17 sefer sayılı uçaktı.

 6.  Oscar Otero Aguilar

21 yaşındaki Oscar Otero Aguilar 2014’ün Temmuz ayında Facebook’taki sayfası için elinde bir silahla selfie çekmeye çalışınca hayatından oldu. Meksikalı silah tutkunu genç, yanlışlıkla kendisini başından vurdu ve kurtarılması mümkün olmadı.

 7.  Karen Hernández

Karen Hernández adlı 13 yaşında bir kız Meksika’da bulunan El Tunal nehrinde bir selfie çekmek istedi. Poz verirken nehre düşen talihsiz kız boğularak can verdi. İtfaiye erleri Temmuz ayında kızın cansız bedenine ulaşabildiler.

 8.  Vegas de Triana’dan 21 yaşında bir genç

Mart 2014’te 21 yaşındaki genç bir İspanyol selfie çekmek için bir trenin tepesine çıkınca elektrik çarpması sonucu feci şekilde can verdi.

 9.  İranlı neşeli kızlar

Otomobillerinin içinde karaoke yaparak eğlenen bu iki İranlı genç kız kendilerini görüntülemeye dalıp yolu unutunca seyir halinde olan bir başka araçla çarpıştı. İranlı kızlar kazadan canlı kurtulurken hastaneye gidişlerini de yine bir selfie ile belgelediler.

 10.  Portekiz’de tatil yapmakta olan Polonyalı bir çift

Çift 10 Ağustos 2014’te bir kayalığın kenarından selfie çekmeye çalışırken ne yazık ki kayalıktan aşağı düştü ve ikisi birden hayatını kaybetti.

Yorumunuzu yazın